patuli Sevgili hamileler decavit bende yan etki yaptı. günün hangi saati içersem içeyim 10 dk sonra afedersiniz midem bulanıyor çıkarıyorum. Doktorum decaviti bırakıp i mom omega kullanmamı söyledi. Kullanan var mı? Ne zamana kadar kullandınız?
Duygusuz patuli imom kullandım elimdeki paket bitene kadar hamileliğin sonuna kadar kullanabilirsiniz ımom u onda da farklı bir koku var eger kokuya hassassanız onu da içemeyebşlirsiniz
Susen-merve patuli ben 12 haftadan beri kullanıyorum canım imom omega. Hiç decavit vermedi doktor. Direk imom omega verdi. Şuan 31+3 haftaligim
patuli Duygusuz koku için değil de mideme gittikten 5-10 dk sonra istemsiz kusuyorum haliyle ilaç da çıkıyor
merve8821 Bende imom OMEGA kullanıyorum. Benim midem genel de bı değişik. Ağrıyor mu , bulanıyor mu acmiyim o yüzden o mu etkiliyor genel olarak mi sıkıntım var bilemiyorum. Ama doktorum önerdi ilk kurumu kullanıyorum henüz 16+3 gebelik haftamdayim
Firdevssduru Ben gebeligimin baslarinda ilk trimestide ozele gitmistim orda bana decaviti verdi sonra 2. Trimesti de devlete gitmistim bi kac kez ordada imomu bana doktor tavsiye etti hatta dogumdan sonra imom latteyi de kullanabilecegimi soledi omega oldugu icin balik tuketen biri degilim sevmiyorumda isime geldi 3 trimestidede ozele devam ettim ordada bana decavit verdiler ama ben yine imomu kullaniyorum suan 35+4 haftaligim bebegin kilo almasindada bence etkisi var dogumdan sonrada imom latteyi kullanacagim sut kalitesini arttırıyormus
Bulutsevdasi patuli canım bende decavit kullanıyorum. Bende de siyah ishal yaptı. Onun dışında bir yan etkisi olmadi..doktora sordum imom yada Genesis kullanabilirsin dedi. İçin rahat olsun sağlık bakanlığı onaylı vitaminler bunlar. Diğer vitaminler tarım bakanlığı onaylidir.
PurpleTail patuli ben kullanıyorum gebe kalmadan önce başlamıştım doktorum doğuma kadar kullanabilirsin dedi. Memnunum açıkcası.
PurpleTail patuli maalesef.Ama internette daha uygun ilk eczaneden almıştım gereksiz fazla para vermişim.En son trendyolda. 67 tl idi.