Eceee7 Srcozlm17 bugun biraz benimde döndü basimda ağrıyor yuruyuse ciktim dışarısı rüzgarlı idi usuttum ondan mi bilmiyorum
Ayeee Srcozlm17 bacaklarım o kadar çok ağrıyor ve sızlıyor ki uykumdan uyanıyorum çok canım yanıyor uyutmuyor beni
Busra3509 Srcozlm17 23teym 10 gündüt bas dönmem ve bas agrım bir gitmio Sallantı hissi var bende biri itiyor gibi sarsılıorm otururken bile 🤔🤔🤔
Srcozlm17 44Queen o bende de var dediğin şeyler ama ayrıyetten benim baş dönmem ve kulak çınlamam var
Srcozlm17 Eceee7 bende su 2 günden beri hep karda çıktım bugün yine çıktım eve geldim biraz uzandım kalktım başım döndü bayılıcak gibi oldum
Eceee7 Srcozlm17 evet hep boyun arkası seker cikti ondan mi bilmiyorum 2 gundur diyeti uyguluyorm acim ondan mi bilemedim
Eceee7 Srcozlm17 seker cikti için doktorum dahiliye ve diyetisyen liste hazırladı biraz kalori kisitlamali 😔
Emnemrahf Benimde sag gogsumun altındaki kemikler cok agrıyo ya yarın kontrolum var baklım ne dıcek doktor
Srcozlm17 Busra3509 canım bendede başıma birden bir ağırlık çöküyo bildiğin araba gidiyormuş gibi hissediyorum