aeminegmss Sizce ne doktorum sürekli beni yanıltıyor kız olup erkek olan varmı kaçıncı haftada öğrendiniz 15 haftayım ben
Esra-07 aeminegmss vallahi 18. Haftama kadar erkek dedi bana son iki kontrolden beri kız diyor hatta farklı doktora gittim sonra dAN o da kız dedi
Mom97 Adadeniz banada 12 de erkek 16 da kız dedi kızım oldu bu doktorlar neden emin olmadan söylerlerki 😄 şimdi hamileyim 12 haftamda gittiğimde tahminim var dedi ama söyletmedim ben bir ay daha beklerim dedim 😂
SultanKobak aeminegmss benim doktorumda çok güzel bir kız görüyorum demişti 16+3 de kesin olarak erkek dedi ☺️
mommy_bee Bacak arasi ultrasonu ile bakiyorlar genelde siz de o sekilde görüntüsü yok mu alttan bacak arasi olan
aeminegmss [silindi] Basta erkek dedi sonra kıza benziyo dedi yine tekrar erkek dedi bu seferde %70 kız dedi adam akıllı bisey demiyor
[silindi] aeminegmss hımm tuhaf bi doktormuş bence değiştirin benim doktorum kesinleşmeden söylemiyor mesela bugün 14+5iz ama 5 gün öndeymişiz cinsiyeti kesin olarak söyledi