tuuuucee Bütün hamileliğim boyunca normal doğum hayali kurdum ve bebeğim hep ters durduğu halde yinede son ana kadar bekleyeceğim deyip normalde direttim ama hayat bazen oyun oynayabiliyor işte 38+4 te kontrole gittiğimde dr 3 cm açılmam olduğunu ve rahmimde yumuşama olduğunu söyledi yarın gel alalım artık dedi🙈öyle korktum ki daha erkendi çünkü 40a kadar yolu vardı ben bekliyordum ama bekleme bitmeliydi..24 mayıs sabahı yatışım yapıldı ve doğuma aldılar korkum heyecanıma karıştı doğumhanede belimden iğne yapılırken bile ağlıyordum ben böyle hayal etmemiştm diye ☺️iğnenin yapılmasıyla uyuşmam bir oldu zaten tek hatırladığım kızımı bana göstermeleriydi öyle güzeldi ki gözyaşlarımız birbirine karışmıştı🤱🏻sonra onu kuvöze koymuşlar solunumunda sıkıntı var dediler yanıma geç getirdiler, geldikten sonra emzirebilmekle uğraştık hep göğsümün ucu yoktu ve bebeğim ememiyordu zar zor emdirebilmekle uğraştık ve sonunda başardık herşey yolunda derken bu sefer de vücudu morarmaya başladı tekrar kuvöze aldılar sürekli tahlil yaptılar ama bişey bulamadılar hep varsayım üzerine konuştular ve İzmire sevk ettiler öğlen kucağımda olan kızımla aramda 4 saat mesafe vardı ve kimse hiçbi şekilde bilgi veremiyordu bebeğim sadece yoğunbakımda yatıyordu hayatımın en güzel en anlamlı günü en zor kötü günü haline geldi resmen 😔 2 gün sonra kızımı getirdiler şükürler olsun şimdi evimizdeyiz ilk hafta sarılığı da oldu ama artık oda geçti🙏hastanede geçen zamandan bişey anlamamştm ama herşeyimiz düzene bindi artık ve meleğimle her anı değerlendiriyorum şükürler olsun Rabbim hepinize sağlıklı güzel doğum nasip etsin inşallah hamileliğiniz ve doğum süreciniz istediğiniz gibi ilerlesin inşallah🙏☺️🧚♀️👨👩👧
EmineGneDemir tuuuucee gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün ilk doğduğunda küvöze girmesinin sebebi neydi Peki
Deletedmom404 tuuuucee hayırlı evlat olsun inşAllah canım gözün aydın çatı muayenesi yapıp söyledi dimi doktorun açılman olduğunu benim bebeğim de dönmedi doktorum da çatı muayenesi yapması 38+5 olduk ama
nciPervaneSultanova tuuuucee canım benim Rabbim kalbine göre versin herşey düzeldi bwbeginle berabersin hatırlayıp üZülme. Tebrik ederim
Mus-sak Gözünaydın Rabbim Analı Babalı Büyütsün 🤗 Darısı Bizlerin başına İnşallah,, Sezeryandan Sonra Kolay Toparlanabildin Mi ?? Ve Beline İğne Yaparlarken Ne Kadar Acı Hissettin 😔
tuuuucee Deletedmom404 amin inşallah teşekkür ederim canım 🙏 evet çatı muamesiyle söyledi yarın gel dedi hemen Rabbim sanada sağlıklı mutlu kolay doğum nasip eder inşallah🙏🙏🙏
tuuuucee nciPervaneSultanova çokk teşekkür ederim Rabbim kimsenin başına vermesin hepinize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin inşallah🙏☺️
tuuuucee Bhrsaki amin inşallah teşekkür ederim canım benim umutmak için çabalıyorum canım inşallah geçer hepsi Rabbim size de hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah🙏☺️