Kmndas elifinannesiiii resmen aynıyız bu kadar olur ilacı bıraktım geçen bi gün geçmiştir bulantı diye kaç kere kustum bilmiyorum klozetin başında bekliyordum en son 16 haftalığım doğsa da rahatlasam modundayım bebeğinizin cinsiyeti belli mi benim ki kız ondan böyle diyorlar
Kmndas elifinannesiiii rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bu günler de geçer sabır etcez mecbur bu kızlar bizi yaktı 😍
elifinannesiiii Denizss kişiden kişiye değişiyor bence de cinsiyetle bir ilgisi yoktur ama genelde kız annelerinin şikayetlerinin fazla olduğunu okuyorum bende burada☺️
Kmndas Denizss canım kişiden kişiye değişir aslında ama eskiler öyle derler ya kızsa çok bulantı olur diye ondan dedim ❤️
mombursamom elifinannesiiii 18.haftamda ben rhatlamya bslamstim. Biraz dha sabret hafiflicek ins. Ben 4.5 ay kalkmadan yattim. Kafami kaldrdgm an kusuyodum. Cok zor bi surec ama insan ilk haftalarini bile ozluyor tum zorluklara ragmen (: her gunun keyfni cikar pozitf bakip 😊
elifinannesiiii mombursamom evet doğru söylüyorsunuz belki bu zamanlarımızı bile özleyecek, yeri geldiğinde gülümseyerek hatırlayacağız.☺️🐣 Yinede rahatlamak şu hasta moddan sıyrılmak istiyor insan… Allah saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin bizlere gerisi boş🤲🏼
Duruaslan Denizss bende 30. haftaya geldiğimde tekrar bulantım başladı ama kusamıyordum uyuyunca geçiyordu
NaneLimon36 elifinannesiiii Aynı beni tarif etmişsin 12 . Haftadan sonra bitiyor dediler hala bekliyorum ☺
elifinannesiiii NaneLimon36 bizimle aynı durumda olan bir çok kişi varmış meğerse🤷🏼♀️ Bekleyelim bakalım geçer umarım bir an önce🌺
kalben_duam elifinannesiiii ben 30 lu haftalara geldim hiç balayı yaşamadım valla kişiden kişiye değişen bi durum
kalben_duam elifinannesiiii bulantı ara ara kusuyorum hala. Mide yanması karın ağrısı kasılma bel kalça ağrısı nefes darlığı iştahsızlık… geceleri hiç anlatmayım zaten
Fatmanurrrrrr elifinannesiiii valla nerde o bitenler nerde o güzel rahat hamilelik geçirenler 😕 ben 23. Haftamdayım kusmam yeni bitiyo sayılır tabi ara ara gösteriyo illa kendini tam o bitiyo derken şimdi herşey kokmaya başladı bi tabak yemek bile yiyemiyorum 😢
elifinannesiiii Fatmanurrrrrr bende bulantılarımdan dolayı doğru düzgün beslenemiyorum bu yüzden bebeğim için endişeleniyorum acaba iyi gelişebiliyor mu diye😢
Fatmanurrrrrr elifinannesiiii hiç korkma herkes beni de korkutuyodu doktorum bebeğin herşeyden zaten vitaminini aldığını söyledi 👍🏼☺️
Smyy00 elifinannesiiii bende 16 dan sonra rahatladım ama gene arada hafif bulantılarım oluyor ilk aylardan sonra hiç önemli değil ama o bulantılar artık sizinde geçer inşallah