Ozbu41bug Mervetosunn niye korkuyon biran once dogurursjn iste😁 bende 38+2 de olcam.ins bemimde.hemen olur ustelik kizimin 25 subat dogumlu oglumda ayni tarihte.olursa cok.guzel.olur yaaaa bende doguruyum.diye bakiyom
Mervetosunn Ozbu41bug zamanın da doğurmak istiyorum inşallah hayırlı zaman da olur daha bi kaç hafta daha zamanım varken pekte erken doğurmak istemem ondan 38 i bari bitiririm inşallah şu an 37+1 olcam ondan didim🥰😃
Tatlianne_ kbry1mz ben 39 haftalık oldum dün kontrolde doktora çatı muayenesi yapalım dedim yaparsak şimdi doğumu tetikler dedi 39 u bitir haftaya gel o zaman yapalım dedi yani çatı muayenesi tetikliyor doğumu
badecanisik kbry1mz benmde alt muayaneden sonra sancılarm başladı sabah 11 gibi muayene oldm gece 12de sıklaştı hastaneye gittik açılmam 4tü akşam 20:30da anca doğdu😂
Marmadal Geçen hafta çatı muayenesi oldum, gelen giden bişey yok😄 gerçi gelmesin de daha yeni 37. Hafta bitti, belki zaten başlamış olan doğumu hızlandırıyordur
nev_hena Ben 38+5′te çatı muayenesi olacağım, bakalım tetikleyecek mi? Tetiklese hiç fena olmaz hani. 😃
Ozbu41bug Mervetosunn hayirlisi 36 da dogurup kuveze girmeyen bebekler bile var hayirlisi olsun zamaninda tabiki saglikla