es-es1 Kızlar cuma günü kontrole gittim 10 gün sonra tekrar gel dedi nst bağlanacakmışım 34 haftalık olcam bana erken geldi ilk hamileliğim bilmiyorum gerçi ama normal mi acaba
babymam0304 es-es1 Iyi doktorun en azindan kontrol süresinde gel demis bidaha muayane odemiceksin. Bana 2 hafta sonra gel dedi
0znur İlk gebeliğim 33. Haftamdayim ama burdan okuduğum kadarıyla nst zaten bu haftalarda başlıyormuş kimsii 32 kimisi 34-35 demişti. 😊
es-es1 babymam0304 2 haftadır üst üste gitmiştim zaten 10 gün sonra gel dediğin de ödicem yine 🤦♀️ her hafta böyle olursa doğuma kadar baya para çıkacak gibi 🥲
es-es1 bryc peki sancı çıkınca ne oluyor 33 erken sancı için ya doğum yakın mı oluyor yani ilk hamileliğim valla cahilim bu konular da biraz kusura bakmayın 🤦♀️
babymam0304 es-es1 bendede durum aynı 32 lerden sonra 2 hafta da bir çağırıyor doktor. Walla hastaneler de doktorlarda para tuzağı hep.
es-es1 babymam0304 kesinlikle öyle muayene parasıydı doğum parasıydı çocuğa eşya parasıydı derken adım at hep para 🤦♀️
bryc es-es1 ne kusuru canım🙏 bebekte asagıdaydı ondan riskliyim hala 10güne bir gidiyorum ilaçların mg ı yukseldi bide 1 ilaç daha verdi ciğer geliştirici vuruldu