Fatmasgrl 35.haftadayım. Hemoroidim vardı ama artık çok ağrı yapmaya başladı. Başına gelen ve çözüm bulan var mı? Ne önerebilirsiniz acaba 😒
Mervekomur Fatmasgrl batikonlu sıcak suya oturman seni çok rahatlatır bide temiz bi bezi ütüle koy o kadar iyi geliyoki
YNB Fatmasgrl bende dun yasadim kanadı doktorumu aradim hemen doktor proctoloc adinda bir krem verdim agrisi biraz rahatladı bir zarari yok dedi bana
Aysesss Fatmasgrl soylemesi ayıp diskida mi gordunuz yoksa pecete de mi ben diskida gordum ondan acaba baska bir sey mi var diye aklima geldi de
Aysesss Fatmasgrl doktora gitsem makata bakar dimi ondan korkuyorum gitmeye de ama basur memesi var o kesin de
Kvsr-klm Aysesss bende oldum genel cerrahıye gittim açıp bakıyor ve kanamam oldugu için cok korkmustm fitil verdı ıkı tane krem verdı suan grctı cok sıkur ama hafıf bı çıkıntı var
Aysesss Kvsr-klm evet bende farkettim mor sislik sanki icinde kan var gibi bende peceteye gelmedigi icin korkuyorum direk diskida gordum pecetede bisey yoktu o yuzden tedirginim basur mu diye nette de kanser yazıyor ama basur var o kesin de peceteye gelmeliydi bnce icten biyerden mi ki bu of kafam karisti
Luck2727 Bende 35 haftalik hamileyim geçen hafta resmen baya baya kanadı hatta 2 gün boyunca sürdü çok korktum kalınsız kalmaktan o denli kanadı ama Elhamdurillah çok şükür geri kendiliğinden geçti dr söyledim krem verdi
Aysesss Luck2727 diski da mi gordunuz yoksa pecetede mi ben diskida gordum ama peceteye gelmedi basur sorunum var ama peceteye gelmesi lazim degil miydi icerden bi sey mi oldu diye korkuyorum