leylosule geçtiğimiz yıl talihsiz bir sey oldu 4 haftalıkken öğrendim doktora gittim dur bakalım biz buna hamilelik demeyiz dedi. 5. Haftaya vajinal ultrason yazdı keseyi görmek için. Eve gittiğim gibi kanama basladı hemen tekrar gittim asla usg ye almadılar hiçbir doktor ingilizce bilmediği için almak istemedi. Taksiyle damian a geçtim orda da ağlayarak doktora görğnmek istedim ingilizce bilmediklerini bilen doktorun müsait olmadıgını söylediler. Danısmadaki kzılara siz eslik edin durum acil dedim, bizim böyle bir görevimiz yok demesinler mi.. ordan devlet hastanesine gittim bir pazar günğydğ tek kelime bitmeden kontrol ettiler bir saat beklettikten sonra kanamam var dememe rağmen.. elle kontrol usg ile kontrol derken bir de kan testi yaptılar duruyor herhalde dediler sağolsunlar.. eve gittim bir hafta kese ultrasonunu bekledim. Gittiğimde kese yok dediler. Bu sefilliği unutamıyorum 😐 korkunctu ağlaya ağlaya üç yere gitmem ve devlette bile öncelikle dirilmeden 1 saat beklemek onca hastanın girip çıkmasını.. korkunc..