Vildan19 orkide21 evet evlendiğim kişi burda yaşıyordu aynı köylüyüz zaten 😊 koronadan dolayı kursa gidemiyorum maalesef :(
Vildan19 orkide21 akrabalarım çok şükür benim burda olsun evladın doğunca arkadaş olur o da sana inşllah :)
kizceannesi Mapleleaf Kaç haftalıkta kontroller başlamıştı sizin kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum ben sadece gebelik testi yapıldı form doldurdular bende tedirgin oldum ilk gebelik ilk kontrol nisanin başında olacak mış
Mapleleaf kizceannesi benim 34 haftalık evet size de hayırlı olsun benim de ilk bebeğim nisan bası gözküyor dogum family doctor ile ilerliyorsunuz bir süre sonra sizi referral yapıyor doktora veya ebe isterseniz ebeye 😊
kizceannesi Mapleleaf Mapleleaf maşallah sağlıkla gelsin 🐣 bende biraz tedirgin oluyorum kontroller geç mi kalıyor acaba diye demekki böyle oluyor Muş kan tahlili felan yapılmadı bana 13. Haftada olacak ilk kontrol
Mapleleaf kizceannesi evet cok gec baslıyorlar merak etmeyin her sey yolundaysa zaten endişelenmeye gerek yok cok basındasınız daha üç veya dört kere toplam ultrason sayısı genelde bir aksilik olmazsa tadını cıkartın bol bol