Miniktosbikim Kızlar devlette 18de öğrendim. Direk baktı söyledi ama keSin mi diye sormadım. 21de başka bir doktor tekrar baktı kordon olabilir vs dedi tam emin olamadım
Mnevvr53 Miniktosbikim benimkisi degismedi ama kesinde demedi 😃 en son sikintisi var erkek gibi dedi herkesde cikintisini gorduyse erkektir diyor ama
EymenAli21 Miniktosbikim 14 de erkek dedi 16 da yine erkek dedi 20 de renkli ultrason girdim dün kesin erkek dedi yine değişmez sanırım artık 💙😄🙈
Senaa28- Miniktosbikim 12 de kız tahmin etti 14 erkeğe benziyor Dr dedi 16 da göremedim dedi 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Momandbabyy Miniktosbikim 16 haftada netleşti benimki. 12 de kız demişti 16 da kesin erkek dedi. Benimki erken haftalarda değişmişti. Belki yaşayan anne adayları bilgilendirir.😊
Mnevvr53 Miniktosbikim banada öyle söyledi 12 inci haftada kordon degilse erkek dendi sonra 16+5 cikintisi var erkek gibi dendi ayrintilida daha net ögrenebiliyomus
Miniktosbikim Mnevvr53 ayrıntılıya girdiniz mi banada çıkıntı var dedi gösterdi ama kordonda olabilir dedi kafam karıştı
Mnevvr53 Miniktosbikim yok haftaya giricem insallah bakalim doktorum 2 inci kez erkek dedi bakim 3 uncu ye ayrintili uktrasyondaki doktora sorcam insallah terslemez burdaki doktor cok acayip
Diyetisyenanneee Miniktosbikim normalde olsa değişmez derdim ama burda neler neler var 30. Haftasında değişen bile var o yüzden doktorunun tecrübesine bağlı ve tabiki bebeğin net gösterip göstermemesine