Elbet-birgun-kavusacagiz Allahım inşallah tez zamanda nasip etsin bizde 1 tüp denedik olmadı sonra tekrar ilaçla tedavi denendi tuttu düştü. Zaten öncesinde Bi dış gebeliğim vardı normal hamileymişim haberim yokken düştü. En son genetik yapıldı bende pıhtılasma cıktı. Eşten dolayı tedaviye baslamışken bide yumurta azlıgı çıktı. Devamlı stresten sayı azalıyordu. Engel olamıyordum ister istemez insan düşünüyor. Bu sene dedik bidaha deneyelim tup bebek için basvurduk. Evrakları hazırladık adet olup gidecektim tabi bu arada bende 2 tane kist oluşmuştu ama gecer dedi doktor. Ben hastalandım yani ben öyle sandım doktora gittim kan verdim hamile cıktım ultrasonla baktığında kese gözüküyordu. Şimdi 15 haftalık olduk cok şükür. Biz artık umudumuzu kesmiştik olmuyor diye gittik. İnanın en büyük sey stres olmuyor diye gidin silin o an. Ben o ay ne olur ne olmaz diye 3 ay saglıklıbeslendik. Ovulsyon takibi yaptım. 2 ovulsyon da hamile kaldım. Allah kimseyi bu yolda bekletmesin cok zor. Şuan yine dusuk riskim var ama inanıyorum Rabbim nasip etti dunya ya gelicek inşallah. Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah tez zamanda nasip etsin. Eşiniz beslenmesine cok dikkat etsin doktor bize hem ilaç vermişti onuda duzgun kullandık arı sutu keci boynuzu caksır suyu kullandı. Doktor ameliyat olur en son diyordu. Cıkış vardı ama ilerlemiyor Du. Cok şükür ile yaramış. Hala devam ediyor ilaçlara falan ilerde 2 cocuk için doktor iyiye giderken gerileme olmasın dedi. Rabbim herkesin evini kucagını boş bırakmasın 🤲