Gulsen4224 Gamzesinan canım İnan dün girmedim baya bi bildirim dolmuş anca tek tek bakıyorum net değil başka görüntüsü yok mu bebeğin🌺
MasalPeriM @Gulsen4224 https://hizliresim.com/muhGWV Canım cok tahmin istedim senden biliyorum ama buda görümcemin bakarmisin 🥰
Gulsen4224 Ayssmom bende bilemedim 😂bebişlerin kafa kemik yapısına göre yorumluyorum tutuyor şöyle ama🙈🥰😅🤭
Gulsen4224 MasalPeriM öyle mi balım doğrudur elbet doktor daha iyi bilir sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim kafa yapısı felan aynı kız bebek geldi oğluşu kibar olucak o zmn💙🤭😂
BelizErstn Gulsen4224 merhaba gülşen hanım bayadır görüyorum sizi forumda cinsiyet için ☺️ kaç haftadan itibaren bakıyorsunuz ultrason fotoğrafına
MasalPeriM Gulsen4224 aminn ♥️evet canim bi kizi var oda minyon bebekleri hep minyon ya 😅 ben aslinda bana yaptigin tahmini merak ediyorum ya cinsiyeti ögrenmek icin sabirsizlaniyorum erkege benziyo dedin doktor tahminen kiz dedi 13 haftalikken bakalim 😅
Gulsen4224 MasalPeriM o yüzden o zmn🙈😅abiside minyon olucak 🙈hadi bakalım cnm hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre versin inşallah hangisini istiyorsan 🥰🙈