Safiyecicek Bugün doktor kontrolüm vardı bebeğim 1700 gr ve 44 cm zayıf mı sizce karın cevreside geride doktorum haftasıyla uyumlu dedi tabi önemli olan kilo değil ama insan ne bileyim kafasına takıyor
koala06 Safiyecicek 30+5 im benimde bugün kontrolüm vardı. Kilosu her zamanki gibi öndeymiş 1903 gram boyunu bilmiyorum ama 🤗
Canssu61 Safiyecicek bizde 31+6 olduk dün gittim 1800 Dü boyuda 42 cm di bence sizinkide gayet normal haftasına göre
Birminiginannesi Safiyecicek kilosu 1574 boyunu unutum 30+5 te gitmiştim yani dün ama bu ay fazla kilo almamış sadece 470 gram almış cunku hic yememe fln dikkat etmedim evde durmadık
1ErkekkAnnesii Safiyecicek ben 31. Haftamda doğum yapmıştım 1695 gr boyu 41 cm di tabi ultrasonda cm ve kiloda oynama olabiliyor doktorunuz sıkıntı görmemişse takmayın kafanıza ki haftasıylada uyumluymuş
Safiyecicek Canssu61 Teşekkür ederim canım burda bi yazıyorlar ki şu haftada şu kadar kilo bi de ilk hamilelik olunca insan tereddüt duyuyor
Yusuf_yildz Brbrrr bende 32 haftaligim 19 Şubat’ta randevum var 32+3 olucam doktor kilosu ideal mi dedi
Zala 1ErkekkAnnesii mrb erken doğum nedeniniz neydi? Bende de erken doğum riski var. 32+3 deyiz. Cuma günü hareketleri çok azdı korkumdan gittim 1755 gr idi boyuda 43 cm bende preklamsi var ve bebeğin karın çevresi 10 güngeride
1ErkekkAnnesii Yusuf_yildz amin canım inşallah Rabbim öncelikle herşeyin hayırlısını versin ve evlatlarımıza hayırlı ömür nasip etsin bizede hayırlı anne baba olmayı hiç kolay değil kesinlikle yaşadığım şeyi bir ben bir Rabbim bilir ama yüce Rabbim onunda sabrını kuvvetini veriyor sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah tüm annelerle birlikte
badecanisik Safiyecicek bnce zayıf değil uzun oldugu için yayılmış kilosu benm oğlan 30+6 bugun gittik bizde kontrole 1690kg 42 cm haftamızla uyumlu gidiyor.
idilsmomi Doktor haftasıyla uyumlu dedikten sonra buraya gelip başkalarıyla neden kıyaslama yapıyorsunuzki? Her çocuğun gelişimi farklıdır. Lütfen kıyas yapıp ne kendi canınızı ne de çocuğunuzu sıkmayın
Barlisko Hfta 1.700 kilosu haftasiyla uyumlu ne önde ne geride ilk oğlum hep önde giderdi 4.300 doğdu bu 3.500 en fazla doğar tahminimce