Mercimekmom Sumergun malesef yok hepsi aman değip geçiştiriyor eger durumunuz varsa Ebru Aslan Patlakoğlu çok güzel ilgileniyor
Sumergun Mercimekmom yani şuan için Ebru hanıma gidiyorum ama istekleri fazla maliyetli açıkçası enfeksiyon için bile paralı ilaç veriyor tahlil istedi sadece evlilik öncesi yapılan tahlile kadar istemiş 🤦🏼♀️
HHA Ebru hanım park hayat ve Yasin bey Anadolu çok iyi doktorlar tavsiye ediyorum ben yasin beye gidiyorum memnunum 😇🐣🤰🏻
Uras006 Sadece dogum zamani basvurabilirmiyiz acaba yoksa takipçi hasta mi olmalıyız bir bilginiz varmi
Bbsraa1 Park hayatta Bengi hanıma gidiyorum ayrıca devlette yasemin taşcı ya gidiyorum. Özel hastane Bi o kadar kalabalık ama devlet bomboş ve memnunum doğumumu devlette yapıcam inşallah 🥰
Sumergun Bbsraa1 Yasemin hanımdan memnun musunuz peki yani en azından işlemlerimi yaptırmak istesem anlayışla karşılar yardımcı olur mu ?
Bbsraa1 Sumergun yasemin hanıma 3 defadır gidiyorum ama çoğunlukla yanında asistan doktor var o ilgileniyor ben memnununum kendisinden testlerinizde falan yardımcı olurlar