Sumisalii Attoya bakiyorumda siz cok bilmissiniz basimiza profosormu kesildin bacim ayrica benim fikrim benim dusuncem sizene aynen o doktordan suphe duyarim adi uzerinde alkoll istersen kilo kilo ic bizene bize ne faydan var ne zararin zarar gorecek olandan sensin senin cocugun ben sadece gorusumu soyledim saygi duy bence ayricada doktor zarari yok demis bunu demis sunu demis bi onemi var allahin katindaki zarari neymis bi doktorada onu sor bklm senin cok bilgili doktorun ne diyecek sevaptir icmi derki acaba 😂😂😂😚😚tatlimmmm
Attoya Sumisalii sevabı günahı yargılayıp sorgulamak size mi düştü ablacım. Tıbbi bilgi bir zararı olmayacağını söylüyor, doktor da bu bilgiyi paylaşıyor, içen içer içmeyen içmez size ne yahu. Bu ne zavallı bir yaklaşım.
sternocleidomastoideus Ya yorumlarada çok sinir oldum size ne arkadaşım ne üstüne vazife ya. Deneyimleyen oldu mu diye sormuş bilgi alma amaçlı bir post açılmış, senin şahsi öğüdünü kimse merak etmiyor burda herkes ne çok seviyor birini linçlemeyi.
Sumisalii Attoya arkadas sormus bende fikrimi soyledim size laf dusmez madem begenmediniz yorumu cvp vermeye tenezul bile etmezsiniz bu kadar yani
Tuba04 Yasellaaa ben içmiştim deveye bindim atv ye bindim karides yedim sucuk yedim yapılmaması gereken ne varsa yaptım 😀şükür sıkıbtı olmadı
Eslemssmom Yasellaaa hamile olduğumu bilmiyordum 3 haftalık hamileymişim içmiştim ama bişey olmadı bilsem tabiki de içmezdim şu an sağlıklı bebeğim ama yine de tavsiye etmiyorum :)
ilgin22 Yasellaaa doktorum ilk hamileliğimde 1 kadehi geçmeyecek şekilde sadece kırmızı şarap içebilirsin demişti
Yasellaaa Attoya @Sumisalii tüm fikir ve görüşlerinize saygı duyuyor yaşadığınız tecrübe ve bilgilendirmelerinizi önemsiyorum 🙏 kişisel tercihlere saygım sonsuz sağlık 1. Önceliğimiz ve bir diğer önceliğim ise kalp kırmamak 😌 ne olur incitmeyelim güzel anneler eminim ki kimse kötü değil hepimiz bir şeylerden korkuyoruz sadece 😒 tekrar tüm yorumlarınız için sonsuz teşekkür ediyorum sağlıkla mutlulukla saygılar 🙏💕
Tugceonur Yasellaaa bebek için ilerde sıkıntı çıkabilir bende hamile kalmadan önce düzenli tüketiyordum hatta aşerdiğim ilk şey buzlu bir viski oldu bir damla elimi batırıp ağzıma sürdüm sırf o istek geçsin diye onda bile korktum birşey olur mu diye ben tavsiye etmem ama bebek sizin bebeğiniz 🌸
SultanKobak Yasellaaa herkes içme bebeğine zarar falan demiş ben kendi doktorumun söylediklerinden yola çıkarak söylüyorum. Yurtdışında çoğu insan hamileliğinde içkiyi bırakmıyormuş hatta bazı doktorlar alkol oranı düşük içkileri annenin rahatlaması için özellikle önerirmiş. Ben kendi doktorumun izni ile arada bir bir kadeh şarap veya bir adet bira içtim sende kendi doktoruna sorabilirsin ☺️
Pink05 Yasellaaa gittiğimiz bi ortamda 1 kadeh şarap doldurmuştum yudum yudum yarısını bile içmedim maksat ortama ayak uydurmak bence sende öyle yapabilirsin
44Queen Yasellaaa sigaranın bi yudum şaraptan daha zararlı olduğunu düşünüyorum doktorlar günde 4-5 tane sigaradan birşey olmaz diyorlarsa 1-2 yudum şaraptan da bence birşey olmaz