Celiklibusee Kızlar 8 haftalığız. Dün doktora gittik önceki gün rahatsızlanıp serum aldım çünkü. 200 kalp atışı gözüktü ultrasonda ama doktor bişey demedi, bana biraz yüksek geldi . Konu hakkında bilgisi olan var mııı😢
zeytinkiz Celiklibusee zaten anne karnındaki bebeklerin özellikle ilk 3 ay normal insanın kalp atısı dan 2 kat ve fazlası oluyormuş okuduğum bir bilgiydi.
Nilya88 7+1 de gittim ben kalbini dinlemeye ben sordum 150 nin çok üstünde gayet iyi dedi ama 200 ü bilemiycem ama bence sıkıntı değildir olsa doktor söylerdi bence
ozlemaykt Celiklibusee valla ben de hızlı attığını biliyorum dakikada 150 falan zaten ultrasında görünüyor pıtır pıtır hızlı kalpleri,içinizi ferah tutun Allaha güvenin 😊💜
Celiklibusee Garfield06 ben 6. Haftamda duymustum ama biraz zor duyuluyordu 8. Haftada cok net duyduk
Nilya88 Garfield06 ben 5+0 da gittim acile lekenmem olmuştu o zaman duyulmadı bende garanti olsun diye 7+4 de gittim duyduk ama doktor 7+1 dedi bebeğime yani 6 haftadan sonra gidin bence 5. Haftada duyulmayabiliyor
Celiklibusee ozlemaykt Allah’ım o kadar büyük ki 1 santime can veriyor kalp veriyor ona olan inancım güvenim sonsuz🙏🏻🙏🏻❤️
ozlemaykt Celiklibusee sormayın, görüntüyü izlerken insan şaşırıyor Allahın hikmeti rabbim isteyen herkese yaşatsıb inş, minnacık noktanın içinde kalp neresinde de atıyor demıstim doktora, hatta eşim bu bebekte çarpıntımı var annesi gibi demişti 😂😂😂
Celiklibusee ozlemaykt ben de ağlamıştım ilk duyduğumda şaka gibi gelmişti çok acayip çokk😂 Allahın mucizesi❤️❤️❤️
ozlemaykt Garfield06 duyarsınız neden duymayasınız sadece biraz sabır erkendwn boşa gitmeyin 6 haftayı geçin bira size tavsiyem☺️☺️
Celiklibusee Melek_55 evet az önce dayanamayıp doktorumla görüştüm çok kafama takılmıştı çünkü🙏🏻 O da çok normal dedi içime su serpildii çok sağolun siz dee😍😍 sağlıkla alalım inşallah insan daha görmeden sevgisini hissedebiliyor çok ilginç bir duygu şu annelik❤️