Mervekrg Kızlar bugün rahim filmi çektirdim sonuç temiz çıktı ve yumurtama günümü gördüm ovülasyon testiyle ne yapmamı önerirsiniz doktorda bişi demedi ilişkiye girme falan hiç bişi demedi
Toprak0805 Mervekrg canım geçmiş olsun öncelikle benim doktorum da korun fekan demedi cekildigim ay hamile kaldım şuan Bi sorun yok
Aycicegim Mervekrg bende çekildim korun demedi Rahim ve tüpler temizleniyor sonuçta korunma belki gebe kalabilirsin
Kediannesi123 Mervekrg evet canım kesinlik bu ay korun demişti doktor bana ilaçlı çekim olduğu için riskli oluyormuş. Çekimden sonra Bir kere adet olduktan sonra tekrar deneyebilirsiniz demişti
Abide91 canim bende cekilmistim doktor korunma gibi bsey demedi bana ve ertesi ay hemen hamile kaldim hayirlisi olsun insallah senin icinde
Mervekrg Abide91 ayyy inşaallahhh çok farklı duygular yaşadım bugün rabbim bütün istiyenlere banada nasip etsin
Mervekrg afrasil korkulcak kesinlikle bir şey yok ben çok korkarak gittim çok dua ettim dayanılmıcak bir acı değildi
Kimkibu Mervekrg yanlış hatırlamıyorsam bana korunun hatta birkac gün ilişkiye girmeyin denmişti ama tam emin olamadım bence doktora bir danışın
Candan_35 Mervekrg bende ocak 21 de cekildim korunma dedi doktor daha hizli hamile kaliniyo dedi bu ay adet oldum artik önümüzdeki aya bakcaz hayirlisi olur insallahh 🤲
umudumvar2 Candan_35 kaç ay bekleyeceksiniz acaba ben de çektirdim beş ay oldu sonra hangi tedavi yapılacak
Candan_35 umudumvar2 iki ay bekle dedi doktor sonra asilama yapariz dedi ama baska doktorada goruncem cunku hamile kalmamda sıkıntı Yok bir dis gebelik birde kimyasal gebelik gecmisim var