A-engin10 18 haftalik hamişler nasil gidiyo bebislerinizin hareketlerini net hissediyormusunz birden benim istahim kapandi sanki canım hic bisey istemiyor biraz kaygi sariyo icimi hafif agrilarim oluyo karnımda sizde durumlar nasil ❤
Tugceren A-engin10 normalde pek emin olamıyordum ama yaklaşık bir saat önce sırt üstü uzandığım yerde iki üç defa art arda net bi şekilde hissettim🥰🐣🌺
nurdane3504 A-engin10 18+6yim bende ama hiç hissetmedim daha gebeliğim de maşallah diyeyim kendime çok iyi geçiyor ne bulantı ne kusma şu ana kadar hiçbir belirti yaşamadım da
A-engin10 aylininannesi61 bende oyle canim hergun hissedebiliyormusn peki ben sadece arada 2 3 gunde bir azicik hissediyorm sanki kıpırdama bebisse tabi🤭
aylininannesi61 A-engin10 günde bir kere hissediyorum ama elimi karnıma koyduğumda oynadığını hissetmek istiyorum artık 😂
A-engin10 nurdane3504 aynen canim bende oyleyim ilk bastan beri masallah ne kusma bulanti hic bisey hissetmedim sadece ilklerde kanamam olmustu o biraz tedirgin ediyo beni sanki arada hep olacakmis gibi korkup kaygilaniyorum