aysesurucu Merhaba ben Ataşehir Avicenna hastanesine gidiyorum . Bugün detaylı ücretini sordum 600 lira dediler. Daha uygun fiyatlı ben iyi bir yer önerisi olan var mı ?
Esekoldurengunes aysesurucu Ümraniye Santralde Erbil Çakar var. Nakit ücreti 320 lira. Baya iyi bir doktor, eşini de içeri alıyor. Ortalama 35-40 dk detaylı olarak inceliyor. Muayene sonunda 2 sayfa rapor ve bebeğin renkli bir adet fotoğrafını veriyor.
Bsmlh aysesurucu Çiftehavuzlar Mehmet Uludogan çok güzel bir perinatolog ve bu işi ilk yapanlardan 1 saatte fazla sürüyor 500
duygum19 aysesurucu maltepe bölge hastanesinde 320 tlye çekiliyo canim sadece salı günleri doktor hastanede oluyo
Gulcicek aysesurucu canım bende ayni hastaneye gidiyorum 12 haftalık hamileyim bende ikili test yaptiracam persembe. Qcaba sen kaç tl ye yaptirmistin orada? Konunla pek alakali olmadi ama kusura bakma 🙏
duygum19 aysesurucu evet memnun kaldım canım tek sıkıntı benim çocuğum yüzünü göstermediği için renkli ultrasyonunu alamadım
busra-M Bende Erbil Çakar’a gittim. Çok memnun kaldım en ince detaya kadar anlatti anliyabilecegim seviyede. Benim detaylim 1 saati geçti, hatta bebeğin güzel fotoğrafını çıkarabilmek için bayağı bekledi yürüttü pozisyon değişsin diye.