Mooommyy1 Kizlar kasik agrim ve gün gün artan sarı akintim vardi , doktorum neo penotran fortel diye bir fitil yazdi . Kullanan oldu mu ?
939393 Mooommyy1 ben 2 sefer kullandım fakat enfeksiyonum devam ediyor doktor başka ikaç verdi doğuma kdr kullanıcam doğumuma 2 hftam kldı
rsm_0026 Mooommyy1 bnmde vajinal akıntım vardı kahvemsi progestan verdi kullnmadım haftada bir lekem oluyor diye tek seferlk oda yeni bir doktora gdecegm doktorumla iletşm kuramıyoruz
BirMuallime Mooommyy1 ben kullandım bir sıkıntı yaşamadım canım ilk başta kaşıntı oldu kullandığım an zamanla geçti zaten 5 gün kullan demişti bana bir tane daha ilaç vermişti ağız yoluyla alınan o yan etki yapmıştı bırakmamı söyledi sadece fitil yeterli oldu
Mooommyy1 939393 ben gebeligin cok yeni basindayim malesef 🤦♀️ 10+6 o yuzden biraz tedirgin olmus olabilirim ….
939393 Mooommyy1 benimde o haftalarda oldu bide 32 haftamda oldu kasık agrısıla inş faydasını görürsün iyi düşün tedirgin olma
rsm_0026 Mooommyy1 fitil ilerde idrar kaçırma yapıyormş bana verdi kullanmadm başka bir doktordan görüş alıp öyle hap yazdrmasını isteyeceğim
EsraOezbk Mooommyy1 ben mantar enfeksiyonunda kullanmistim hamile degildim ama yeni evlenmistm mantar olmustum bir sk tida yasamadim yok idrar kacirma yok su yok bu eger bir doktor yaziyorsa biliyordur biseyler