Sezinn Merhabalar sevgili anneler şoktan aldığım küvete e bebekten hangi banyo filesi oldu deneyenleriniz oldu mu ona göre alayım bende 🤔
Tugceery Sezinn ben file aldım ama hiç kullanamadim o kadar sertki insanin onun uzerine yatirasi gelmiyor onun yerine kuvetin yan kisimlarindan kucuk delikler acip oradan gecirip tulbent bagladim yumusacik bir sekilde yatirip yaptirdim banyosunu
Ozlem23 Sezinn ben içi köpük gibi olandan aldım hem biraz büyüyünce küvetin içine yatıririm yumuşak olur dedim
Ysfsltn Sezinn trendyolda sevi bebenin fileleri oluyormuş galiba bende şoktan aldım file araştırıyorum ınstagramda takip ettiğim bi fenomen anne oluyor demişti
Ebru6161 Sezinn canim civilden aldm ben bi 0 + vardi birde 0+6 vardi o genis genis baya iyi oldu tavsiye ederim
Unicorncio İçi köpük olanlardan aldım e bebekten daha güvenli gibi geldi bana. Yumuşak. İnşallah rahat eder bebislerimiz.
duygum19 Bende bimden almıştım küveti ama filesi küçük gelmişti küvet 50 litre büyük boy file nerden alabilirim
heyecanlabrkle Sezinn ben de küvet setini şoktan aldım balıklı olan model file olarak da e bebekten sevibebe destekli banyo filesi aldım balıklar birebir aynı zaten boyut da çok güzel uydu resmen takım alsam bu kadar olmazdı size de öneririm