Heda Merhaba guzel anneler ☺ Hep baskalarinin hikayelerini okuyup birgun bende yazicam derdim sukur nasip oldu ☺ oncelikle ilk dogumum ve hep kendimi normal diye sartlandirmistim.hastanelerin actigi dogum kurslarinada sonuna kadar katildim. Yapabilirdim .normal dogum sartlar elveriyorsa en sagliklisi hem anne hem bebek icin .ben neden basaramayim ki dedim . Normal dogum yapanlarin benden nesi fazlaydiki !..neyse ramazanin ilk gunleriydi iftar saati hafiften sancim geldi sahura kdr sabrettim.sancilarin Siklasmasini bekledim. Dakika tuttum.. gunduzdende hafif bi nisan gelmisti zaten . artik sabredemez hale gelince evdekilere artik dogurucum gidelim hastaneye dedim. 😄 . tabi guzelce dus aldim yemek yedim cantamixi aldik ciktik. gittigimde 4 cm aciklik vardi. Yatisim ypildi. Acikligim cok hizli ilerledi 2 saatts oglum kollarimdaydi. Kus gibi oldum rahatladim bi anda. . tavsiyem. Bol bol yuruyun 40 haftama kdr yurudum. Hurma yedim . zemzem icip girdim doguma. Okuyun. Allah uardimciniz olsun .
Kkaplan Heda maşallah sağlıkla büyüsün inşallah 🙏💜 peki hurmayı Nezaman yemeye başladınız ve günde kaç tane yiyodunuz
Elifcanbazz Hayrlı olsun tekrardan çok sevindim ne güzel anlatmışsınız okuduğum en güzel yazıydı diyebilirim rahatladım valla siz bu şekilde yazınca şimdi bnde neden yapamayımki diyorum Rabbim oğlunuzu sağlıklı sıhhatli büyütmenizi nasip etsin❤️
Heda Elifcanbazz siz istiyorsaniz.kararliysaniz.bebeginiz siz yardimci olacaktirl emin olun. Allah yardimciniz olsun .eminim yapabilirsiniz guclu bi annesiniz.