Minederin Duygusuz medipol hastanesi.ne gidebilirim Mahmutbey yolundan minibüs gidiyor tam önüne ben erdem hastanesjnin orda oturuyorum
MerveKaHV Zeynebkubra nehir hanımı da çok duydum ama hastane biraz kötü mü hiç gitmedim ama sizden duymak isterim
Egemenim2018 Cennet40 Mardin’in neresindesinde oturuyorsunuz bende eşimin görevi nedeniyle Kızıltepe deyim doğum için Güngören e ailemin yanına gidicem ilgi Hastanesi’ne doğum yapmayı düşünüyorum ilk doğummda orda olmistu
Betul9505 MerveKaHV ben ilk doğumumu hastanede yaptm kötü demek az gelir çocuk doktoru vs berbar bi hastane bi mahalle sağlık Ocağı bile oradan iyi
Zeynebkubra MerveKaHV hastane kötü bir hastane değil mükemmel bir hastanede değil ama doktoruma güvenim sonsuz hastaneyi çok önemsemedim o yüzden
Duygusuz Minederin ben Bi eşime sorayım ordan direk minibüs var mıymıs gece yada yarın a yazarım size
Duygusuz Minederin yüzyıl köprüsüne kadar Bakırköy yüzyıl minibüsleriyle yada 97g ile yüzyıl köprüsüne kadar gelirseniz köprüdende bagcılar minibüsüne binerseniz önünde inersiniz zaten yüzyıl köprüsünden cok kısa mesafe yürüyerek bile 10 dk da gidebilirsinix
milena_ Duygusuz anladım teşekkür ederimm inşallah güzel bir doğum olur sağlıcakla kucağınıza alırsınız🤲🏻🌸
ceylanadem MerveKaHV medipol mega hastenesi Özlem kesiktaş doktorum çok memnunum muayane 180 sigortalı
[silindi] Ayseege6156 yaralı doğum hikayem diye duruyor @Seraparsln açıkçası bende sema hanıma gidiyorum. Memnundum ama son iki görüşmede çelişkili bulmuştum. Benim gebeliğim riskli açıkçası bunları okuyunca kendimi riske atmayı hiç istemedim. Benim fikrim değişti okuduktan sonra 😞
Ayseege6156 [silindi] aaa evet evet aynen bu bayandı ben zaten bu doktora gitmiyorum hastahanem ve doktorum farklı ama bu sema hanım hakkında iyi duymadım yazık kadına neler yaşamış doğum boyunca
Ayseege6156 MerveKaHV canım sana bahsettiğim o doğum hikayesi olan arkadaşı bi arkadaş etşketlemiş buraya gir bak istersen merak etmiştin ya