Sevdaacar Kızlar çok kötü haldeyim tad almam tamamen gitti herşeyin kokusu çok kötü geliyor 9. Haftamdayım ne zaman geçer sizce tam bulantım geçti derken bu çıktı 😢
dlnyny Sevdaacar 17 haftalığız tamamen geçti diyemem ama eskisi kadar şiddetli değil bir süre devam ediyor maalesef
Sevdaacar Birşey yiyemiyorum bu yüzden sadece meyve 🥺 sürekli dişlerimi fırçalıyorum karbonatlı suyla ağız çalkalıyorum Demir metalimsi tat çok kötü
Esraakk Sevdaacar Gecen haftalarda bnde de metalik tad vardı. Ya bakıyorum belirtilere pek metalik tad göremedim. Resmen metalik tad yazınca aaa dedim bnm de böyle oluyo. Çok kötü ya ne yesen tadı yok
Sevdaacar Duygusuz hayır geçirmedim hiç çok şükür ama bi an da bunlarla karşılaştım umarım kısa sürer
Sevdaacar Esraakk evet doğru ve ne kadar sürecek bilmiyorum birşey de yiyemiyorum bu yüzden zayıflıyor gibi hissediyorum kendimi
RuzgarinAnnesi35 Sevdaacar yok canim ben soylemedim ilac kulanmak istemedim kirmizi ete hic haz edemiyodum 28haftada yiyebldim sen istiyosan soyle doktoruna ilac fln yazsin