Esss58 Bugün doktora gittim kalp atışı da duyarım umuduyla 6 haftalık olsun falan dedim bugün gittim son adete göre 6 haftalık olması gerekirken 5 hafta gözüktü yolksac da gözüktü bebek gözükmedi adetlerim de düzenli geç döllenme de olamaz 2 hafta sonra gideceğim gelişme geriliği mi var diye korktum, başından geçen arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Mervensn1 Esss58 ben varım geri görünüyorum ultrasonda ve 8. Haftada duydum kalp atışını yolk kesesi oluştuysa sağlıklı gebelik diye biliyorum gelişme geriliği söz konusu değil şuan bence
Serendipity Esss58 iki hafta onde ve geride olmasi normal kabul ediliyor gelisim geriligi demek icin cok cok erken gerilik bile olsa ilerleyen haftalarda haftasini yakalayabiliyor siz endise etmeyin bir sorun olursa doktorunuz zaten gerekli onlemi almaniz icin sizi uyarir suan hersey yolunda sizin icin 🌸
Mom97 Esss58 benim başımdan aynısı geçti canım gittiğimde adete göre 5 haftalıktı ama ultrasonda 4 göründü 2 hafta sonra cagırdı ve duyduk çok şükür şuan 12 haftayı bitirdik maşallah korkma Allahın izniyle duyarsın bidahakine
Elifseb1 Esss58 Ben de bugün kontrole gittim son adet tarihinden itibaren bebeğimin beş haftalık olması gerekiyor ama bugün kes sesini daha iyi göremedim tekrardan kan testi verdim test sonucunda eğer yükseliyorsa gebelik normalde dedi Bebeğimin minik kalbini duymak için çok heyecanlıyım dördüncü haftada kesenin gözükmemesi normal mi?
Esss58 Mervensn1 içimi rahattlattinz teşekkür ederim sizin kaç hafta geride ilk muayene de mi kese de gerilik saptandı?
Mervensn1 Esss58 evet 6 hafta diye gittim 5+2 görünüyordu ve 26 haftalığız şuan hala ultrasonda geri görünüyor ama doktor son adet tarihini baz alıyor hiçbir problemimiz yok çok şükür ,sanırım sizinde böyle sorun olacağını düşünmüyorum 🌸🌸
Esss58 Mom97 Allah razı olsun kardeşim içimi rahatlattın sağol 2 hafta senin yazdığına dayanıp beklerim artık inşallah iyidir. Bana adet düzensizliğin varmi diye sordu senin adetlerin düzenlimiydi peki?
Ozbk Aynısı bana da oldu.gec döllenme dedi 1 hafta. Kese gözüküyordu , kalp atışı var ekranda görüyorum ama kucuk sesi duyulmuyor dedi. Sonra kendi kendine normal haftasına geldi, şuan 33+1 . Bnce telaslanmayin 2 hafta sonra tekrar gidin
Ozbk Esss58 her 3 4 gün geciktigi olurdu . 6 haftalik cikmisti ama adet tarihime göre 7 di. yolk kesesi sanırım zor görmüştü. Zayıf olduğum halde baya ugrasti. Kesenin içinde 2 tane seye bakıyorlar. Doktorda şaşırmıştı niye zor gözüktu diye. Bnde korktum boş kese mi acaba falan diye. 1 hafta sonra gittim daha net gozukmustu , başta böyle seuler olabiliyor