Nesli123 Aselinannesiii oyyy kuzucuk maşallah nasıl tatlıdır şimdi😍😍 Allah size bağışlasın inşallah 🥰🥰🙏🙏🙏🙏
Tugbatepe Aness geçen hafta 3000 kiloydu bu hafta ise 2980 çıktı . Tek korkum boynunda 2 tur kordon var 😞 Ama inşAllah sağlıkla doğacak güçlü oğlum🧿💙
Nesli123 Tugbatepe Yaa inşallah bir sorun olmaz, kordon dolanmasının bir tehlikesi var mı acaba anne karnındayken 😔
Tugbatepe Nesli123 32 haftadan beri var her hafta düzenli kontrol ediyor bende evde hareketlerini takip ediyorum şuanlık bir tehlikesi şükür olmadı. Doğum şekli de haftaya netlik kazanacak
MerveSglk95 Nesli123 benim oglum da riskli gebelikti devamlı takıp ediliyordu 2700 demişlerdi 37 haftalık dogdu 3 .200 dü sütümde vardı şükür ilk ay 1 bucuk kılo 2.ay bir bucuk kılo aldı 2 aylıkken 6 7 kiloydu takılma kılo meselesine
Rengin_ Nesli123 iki farklı doktora gittim. Biri iki hafta önde dedi biri de haftasiyla uyumlu dedi. Maşallah bebeklerin kilosu iyi. Farklılık olabiliyor. Dert etme annesi🙏😍
Nesli123 Rengin_ değişiyor demekki ultrasondan ultrasona bile fark varsa doğmayana kadar net bişey anlayamacaz, hayırlısıyla sağlıcakla doğsunlar da inşallah 🙏🙏🥰🥰