Nesli123 morusevenanne gayet tabiii, ama ultrason terimleri var ya ac, fl gibi onların hepsinde hafta olarak 2 3 hafta gerilik olduğu için doktorumuz biraz gerilik var dedi. Yani onu kiloya bakıp ben yorumlamadım doktorumuz söyledi.🙄
Nesli123 yenianne140920 bizim boy falan da hatasına göre geri çıktı diye tedirgin oldum biraz. 😔İnşallah ultrason hatasıdır benim de sağlıcakla doğsun da bebişim. Zaten böbreklerinde de sorun çıkmıştı. Ondan üzülüyorum ama elden bişey gelmiyor duadan başka🙏🙏🙏🙄
Tugbatepe Aness geçen hafta 3000 kiloydu bu hafta ise 2980 çıktı . Tek korkum boynunda 2 tur kordon var 😞 Ama inşAllah sağlıkla doğacak güçlü oğlum🧿💙
Nesli123 Aness benim de 37+3 tü🙄🥰 inşallah çok minik olmasın da ilk bebeğim Bi yerini incitirim diye de korkarım minik olunca 😅
Semabkr Nesli123 benim 37+3 de Haftada 3700 du. 38+3 te kilosuna yine aynı dedi. Doğduğunda 4 kiloydu canım. Yanılma payını da düşün..😏
Nurcannnnnnn Nesli123 ay ben 37 haftalık doğum yaptım bebeğim 2650 gram doğdu minicik çok tatlı elleri ayakları 😂
Nesli123 Nurcannnnnnn Yaa minnak minnak🥰ilk gebeliğim benim de çok minik olursa korkarım kucağıma alınca Bi tarafını incitmeyim diye 😅😅sağlıcakla doğsunlar da inşallah 🙏🙏🥰