Sermec27 Diyetisyenanneee benim oğlumun 9+6 da daha de belirgindi ultrason resmi ondan dolayı kıza benzettim bebeği bana cok belirgin gelmedi nedense 🥰
Diyetisyenanneee Sermec27 Ahahahha elleri ayakları var diye yavrum hor görülüyor gibi hissediyorum 😂😂😂 Sağlıklı olsunda inşallah gönlümden geçen olur 🙏🏻 Teşekkür ederim
Sermec27 Diyetisyenanneee o ne demek canım hepsi melek onların 🥰❤️rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah 🤲
[silindi] Diyetisyenanneee bana mı dedin canım demin kız gibi demiştin ya karıştırdın heralde😄 hemen gösterdi bebiş doktora 15. Haftadayız ama cinsiyeti bana söylemedi anneme söyledi sürpriz yapacaklar çünkü merak ediyorum 😃
Diyetisyenanneee [silindi] yanlış olmuş pardoon evet seninli kıza benziyor ay benimkidr gösterir inşallah
Diyetisyenanneee Gulsen4224 gidersen bir gün burdan naparız bilmiyorum 😂 seni bulur yinede cinsiyet sorarız herhalde 😘
Diyetisyenanneee Tugba1202 bana erkek gibi geldi canım @Gulsen4224′ya sor istersen çok net değil resmi 🥰
Diyetisyenanneee bensu2 @Gulsen4224 canım bunada bi bakar mısın öğrenmek için tahminin bekliyoruz sınava tabi tutulduk 😂