Taze-Anne28 Hgemr kesin değilmiş daha ama sanırım her gün öğleden sonra 1 gibi düşünüyorlar her gün 1 saat olacak şekilde galiba
mommy_bee Blackk34 imstagram adresi acibademsaglik ama reklam olarak sürekli çıkıyor bu hesapta duyurusu yok aramanız daha iyi olur zaten mail atıyorlar egitim günü zoom ile katılıyorsunuz. Ben cok katıldım gayet bilgilendirici oldu.
mommy_bee Taze-Anne28 bende teşekkür ederim simdi mesaj attim katilirim yine ne kadar bilgi edinirsek faydasi olur.
mommy_bee https://acibadem.zoom.us/webinar/register/4016058820653/WN_SAwQGQiwQSOeTg8yMGGkyw?fbclid=PAAaZedXXMSavq0m2FB3sNcKIKjc1q1HOZTZrriWBcf4ZLtxlFFQR4HWB0YEM Yine karsima cıktı acibadem hastanesi egitimi link atiyorum 19 subat egitim tarihi. Linki doldurunca mail geliyor oradan zoom ile katılabilirsiniz. Taze-Anne28 SimliKelebek Mira-su21 Eeliff_
SimliKelebek Çok iyi oldu bunu paylaştığınız, çok teşekkür ederim 🌸 hepimize bolca faydalı olsun inşaAllah ☺️
Taze-Anne28 mommy_bee çok iyiymiş 🙏🏿 Ben etlikkteki eğitim bitince katılmak istiyorum mart ayında. Heralde tekrarı olur o tarihlerde de 😊
huzur- İnstagramda gebeegitimokulu ve ebeozlemkarabulut sayfalarıda eğitim veriyor online biri şişli etfale bağlı biri zeynep kamil hastanesine
Taze-Anne28 huzur- ücretli mi, şimdi baktım ücretsizmiş. Hatta gebe okuluyla mesajlaşıp mart grubuna kayıt oldum bile. Çok teşekkürler iyi ki böyle bir post açmışım herkes çok yardımsever. İyilikten iyilik doğdu gerçekten 🤗🙏🏿
huzur- Taze-Anne28 Rica ederim ben tesekkur ederim bende sizin dediginiz yere yazıcam inşallah birden fazla eğitime katılmak daha iyi olur hepsinden bir şey öğrenilebilir
Merve6521 huzur- Taze-Anne28 kızlar birşey soracam sayfalara bakıyorum ama onlıne eğitime dair paylaşımlar yapılmamış siz mesaj atıp mı gruplara direk katılıyorsunuz ?