Rengin_ Kizlar 36 haftaligim yarın kısmetse. Biraz önce öyle kötü adet ağrısı gibi bir ağrı girdi karnıma. Çok kötü oldum. Sizce nasıl ayırt etcez sancilari?Tuvalete gittim. Şimdi iyiyim. Korktum. Sanırım gaz sancısı soguktan
Tugbaaelbr Rengin_ doğum sancısı düzenli ve sık olur onlar yalancı kasılmalar rahim kendini hazırlıyor
Elifymn Rengin_ o dediğin gibi ağrıdır canım sancı olsa 🤣 tarif edilmez ama İnan bana girip buraya yazamazsın sancı mı değil mi diye öyle kötü bişey 😅 hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini 🙏
ipkklmn Rengin_ sancıyı ilk başlarda bende anlamadım ama ondan sonraki sancıları ayırt edebilmiştim. Şöyle, ilk başlarda adet sancısı günü ufak ufak bir ağrı oluyor saatte 1 gibi 15 dk da 1 gibi sonra git gide bu ağrı sıklaşıyor….
Rengin_ Tugbaaelbr yalancı da olsa zor olacak gibi. Insallah sağ salim kolaylıkla dogururuz bebislerimizi 🙏🙏🤗
Ebruderya Tugbaaelbr geçmeyen karın ağrısı gibi mi yoksa arada vurup giden sancımı doğum sancısı bende merak ediyorum nasıl ayırt edicegim 37. haftalığım dün geceden beri geçmek bilmeyen karın ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum ben idrar yolu enfeksiyonu olduğunu düşünüyorum çünkü öncesinde de yaşamıştım doğum sancısı ara ara giren ağrılar şeklinde olur değil mi
Tugbaaelbr Ebruderya evet sancı vurur 1 dk boyunca ortalama sonra biraz rahatlarsın birden tekrar gelir ve sıklığı düzenli olur benim başlangıcı böyleydi