badeilemerve Zamansizimmm uygun bir pozisyonda olursa belli oluyor ama biraz doktara bağlı bazısı görse de 16. Haftayı bekliyor :) benimki öyle yapmıştı. Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin hayırlısı olsun 🌸🌸🌸
Busbushatun Zamansizimmm pozisyonu uygunsa doktor uzmansa makinesi filan son teknolojiyse soyler zaten eminse emin gbi soluyor yoksa yanilma payiyla beraber soluyorm 11 de solemisti benm doktorm birazda vucut yapisindan tahmin ediyor detayli bakinca solemisti degismedide
Nurtrky Zamansizimmm 12+4 bugün gittim doktor göremedi yanlış tahmin etmek istemem dedi 14. Hafta birdaha gidicz bakalm
ozge-93 Zamansizimmm ben 11 haftalıkken öğrendim doktor kesin demişti hatta 9 da gitmiştim bi sonrakıne söylerim dedi 11 de dayanamayıp gittim soyledı :)
Asyaayaz1 12 haftada genelde yanılma payı çok oluyor cnm sadece tahmin yürütülüyor ama 14 15 civarı Bebek pozisyonu uygunsa tam gösteriliyor ben o yüzden 14 de gitmiştim
Sedamurat Busbushatun aynen benimde dün 11+2 olmuştu tahminde bulundu cihazı falan çok iyi çok güzel gözüküyo bebeğim mart 1 de kesin belli olucak inşallah öyle söyledi doktorum 🥰🥰
Seda1992 Bana da 10. Haftada erkeğe benziyor ama net birşey diyemem dedi 12. Haftada yine erkeğe benziyor ama ilerleyen haftalarda daha net belli olur dedi
Boncukgiller003 Zamansizimmm biz 11+2 de öğrendik. Kesin erkek dedi pipisini bile gördük 😂 22 haftalığız hala aynı maşallah bizim oğlan her kontrolde önce pipisini gösteriyo hep bize 😂😂😂😂