Hatcikkk Anne18 kuzum nescafe iç ben öyle yapıyordum ama müthiş bir kafamda ağrı vardı oda çektim hicbjsey yapmadılar ağrı kesici bile vermediler arkadaşım gitmiş anestezi doktoru kan alıp kanmi enjekte etmiş biseyler olmuştu sıvı kaçınca oluyormuş o çekmemişti
Ecmelbeyza Anne18 bitter çikolata ve kahve o anesteziden de olabiliyordur bol sıvı al ki atsın vücudun onu . Kabızlığa da iyi gelir hoşaf iç bi taşta iki kuş hem süt için hem kabızlık hem de sıvı alırsan idrarla atar anesteziyi inşallah kısa zamanda iyi olursun canım bebeğin nasıl durumu
Anne18 Hatcikkk çok agrım var kuzum 4 gün oldu doğum yapalı Boyun agrım oluyor arada gelip gidiyor bir türlü geçmedi nescafe iyimi gelir diyorsun
Smctn Anne18 malesef ben ameliyat olduğum gün inanılmaz kahve tükettim cola içtim bitter cikolata yedim buna rağmen baş ağrısı yaşadım gecmedi Buyuzden perşembe günü sezaryan olacağım genel anestezi istedim
mmek_2014 Bol su ve sade nescafe iç bitter çikolata ye yine geçmezse anestezi doktoruna danış. Benimki hiçbir şekilde geçmedi en son doktora gittim tekrar 2 tane serum taktılar hemen geçti. Spinalin özel ilacı varmış bu agrılar için.