Alwayshope HandeZeynep çok teşekkür ederim çok sağolun♥️ Kitaplığı trendyoldan aldım montessori kitaplık yazınca çıkıyor ölçülere dikkat edin bu 120 × 60 üzerindeki kitapları kitapçı.com dan aldım yandaki oyuncak amigurumilerğ de kendim yaptım 😊
HandeZeynep Alwayshope Çok teşekkür ederim.Bende bakacağım kızım için.Herşeyi çok beğendim.Elinize emeğinize sağlık.🥰
Serrax Alwayshope anladım canım Rabbim bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,sağlıklı doğumlar dilerim❤️
Meftunn Alwayshope güle güle kullanın canım çok beğendim hayırlısıyla yavrunuda kucağınıza almayı nasip etsin rabbim 😘
_Mother_ Alwayshope yaa maşallah her şey çok güzel rabbim bu defa sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Seyda6565 Alwayshope çok güzel bayıldım rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli ♥️♥️
diyhomelif Alwayshope buna kim niye eleştiri yapsın ki 🤗 çok güzel eğleneceği güzel anlar biriktireceği zamanları geçsin inşallah 🤗
Alwayshope Betulkoray2021 Allah razı olsun çok sağolun ♥️ İnstagramdan özenduvarkağıtları sitesinden aldımz💕
badeilemerve Alwayshope ya çok güzel harika ötesi bayıldım oiyyyyy maşallah sağlıkla gelsin yuvasına 😻😻😻💛💛
Zehraah Alwayshope cok güzel bence ben galiba oda yapmayacam odası var ama erken ya cok kucuk olcak yanımda olcak zaten diye dusunuyorum ama cinsiyeti belli olunca yapdabilirim .senin odanı cok begendim
Busbus2020 Alwayshope çok çok güzel olmuş rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin ❤️Bi de şu sallanan koltuğu nerden ve ne kadara aldın
Alwayshope Busbus2020 çok teşekkür ederim♥️ Mobilya takımı ile beraber aldık kpederim aldı inanın ne kadar bilmiyorum Gaziantep’te bi cocuk odası mobilyacısından