Seda-1 Kızlar mrb yarın 19 hafta olucam bugün ilk defa kasığımda pıt pıt vurulmuş gibi bişey hissettim acaba kasıkda mı hissedilir daha hissettiğim şey bebiş mi sizce ❤️🙈 siz nasıl nerede hissettiniz ?
Kediannesi123 Seda-1 evet o bebiş işte 😻 çok güzel bir duygu değil mi uzanıp gün boyu hareket etmesini bekliyorum resmen 🤣🤣
Sev123 Seda-1 bende 19+5 haftalığım, dün gece ilk defa hissettim , seninle aynı şekilde , ama inanılmaz hareketlendi :) çok heyecanlı
Eliiiiiiffff Seda-1 evet canım ben 26 haftalığım bazen hala kasıktan vurur ayakları aşağıda olursa 😀😀
Seda-1 Kediannesi123 hiç kımıldamak istemedim içim bi kötü oldu birden 😊 kasıkda mı hissediliyor daha
Kediannesi123 Seda-1 benim ki 16 haftalık göbek hizasında aşağı da hissettim ilk iki gün sonra da sağ kasığım da hissettim bebeğin yeriyle alakalı sanırım sırt üstü uzanınca denk geliyor bana 😄
Sev123 Seda-1 evet benim de ilk gebelik ve dün ilk hissettiğim andan beri artık ara ara hateket edşyor ve hissediprum :) özellikle düz uzandığım zaman :)
Sedakilic Seda-1 bende 15+3 oldum dun gece icimde sanki bisi patliyormus bağırsak hareketleniyormus gibi benimde ilk gebelik acaba bebis kendini belli etmeye mi başlıyor sizdede oldumu oyle
Kediannesi123 Seda-1 benim daha küçük olduğu için günde bir iki kere hissediyorum ama senin büyük olduğu için daha sık hissedebilirsin bence
Sedakilic Kediannesi123 olabilir sağlıkla kucağımıza alırız inşallah rahat gebelik kolay dogum diliyorum herkese 😇
Hafise Seda-1 bende elhamdulillah 16 dan beri hissediyorum ilk gebeliğim erken hissetmeye basladım ama hareketli mi olcak acaba ne 😁 uyuyo mu uyanık mı artık ayırt bile edebiliyorum 😁😁