Balbocegmm Kızlar merhaba covid geçirip eşinim sperm sayısı azalan var mı ? Bugün haberlerde erkeklerde kısırlık yaptığı kanıtlandı diyordu bizimde sperm testimiz 20 milyondan 5 e düştü covid sonrası böyle bişey yaşayan var mı??
Merveelii Balbocegmm Kasım ayında eşim ve ben Covid geçirdik. Bir buçuk ay sonra hamile kaldım. Bizde öyle bi sıkıntı olmadı. Ama bende duymuştum o sıralar erkekler de sperm sayısını düşürdüğünü 🤷
Nazlibebekk Merveelii ilaç kullandınz mı,10 gnlük karantinadn sonra korundunuz mu hiç bazılrı korunmk gerektigni sylüyor ilactn dolayi
Balbocegmm vuslatim34 sizde demek ki varikosel sorunu var biz kontrol ettirdiğimizde öyle bişey çıkmadı
Civcivim_annesi Kullanılan ilaçların prospektüsünde yazıyor zaten bu durum , coronadan değil ilaçlar çok ağır onun etkisiyle olması normal hatta hamile eşiniz varsa ilişki de bulunmayın diyerek belirtiyor
Balbocegmm Civcivim_annesi bilimsel çalışmalar sonucu erkeklerde kısırlık yaptığı kanıtlanmış coronann malesef bugün tüm haberlerde vardı uzun zamandır araştırılıyordu 😔