prensesannesi__ Sizce çalışmak zararlı mıdır 9hafta 5 günlük şuan bebeğim yani çalışmak acaba zarar verirmi tekstilde çalışıyorum cevaplarınızı bekliyorum merakla 😐
Bireylulmasali prensesannesi__ canım dr risk yok dediyse izin verdiyse çalışabilirsin 32.haftaya kadar çalışan annelerimiz var
Nehmir prensesannesi__ bi tehlikeniz yoksa neden zararlı olsun. Hatta risksiz hamileliklerde aktif yaşam daha sağlıklı
Beyzan prensesannesi__ eğer bir riskin yoksa ve işinden memnunssn çalış canım çünkü bebeğin için. Tek maaşa düşünce bebeğin ihtiyaçlarını almak zorlaşıyor. İşe giderken bugünkü yövmiyemle bebeğe bir takım daha alırım ya da şu ayki maasimla bebek arabasinj alırım demek bence çok güzel bir his. Ha ihtiyacıniz yoktur eşin tek başına her şeyin en iyisini alabilecektir ona lafım yok. Ama doğuda kadınlar 9 ay tarlada çalışıyor pandemi öncesi öğretmenler 7. Aya kadar ayakta ders anlatıyordu. Eger doktor yatak istirahati vermediyse bence gittigi yere kadar çalış. Üstelik doğum sonrası bir süre çalışamayacaksin hem maddi olarak faydası olur hem de mis gibi sigortan yatar
prensesannesi__ Nehmir tamam teşekkür ederim 🥰gelişiminde bı problem yok dedi bebeğin doktorum ama işte ilk gebelik birazda cahillik acemiyim korkuyorum sanırım
prensesannesi__ Valla doktor bı problem yok çalışmak iyi dedi ama ben gittim bı kaç gün toza alerjim var tikandim serum hava falan taktılar yani bu ne kadar idare eder zarar verirmi bebeğe düşünmeden edemiyorum ilk gebeliğim bide çok cahilim korkuyorum 😊