Zeyzey77 Dilara1996 Yalova’da özel Yalova hastanesinde 500 liraya yaptırdım. Sadece orda perinatoloji var o da İstanbuldan Perşembe günleri geliyor
paradiseeeeee Dilara1996 devlette randevu kolay bulabilirsin yeterki mhrs hatırlat bölümüne tıkla boşluk olunca hemen mesaj geliyor o an girer alırsın randevunu özeller çok pahalı ben ev hanımıyım acelem yok o yüzden rahat rahat devlete gidip geldim ama çalışanlar için devlet zor tabi
Dilara1996 paradiseeeeee malesef ben 1 aydır bekliyorum randevu alamadım belki bölgeyle alakalıdır. Bu son haftam o yüzden özele gitmek zorunda kaldım
paradiseeeeee Dilara1996 doğrudur ben baya erken başladım randevu almaya 20 haftadan beri hangi semt İstanbul ben Bağcılar eğitim araştırma da yaptım bende
Msde_srds Dilara1996 biz ya cuma günü yada pazartesi kontrolümüz var ben yaptırmak istiyorum çünkü her şeyini bilmek itiyorum çocuğumun
Minesimsek12 Dilara1996 yaptır muhakak çünkü doktorun 3lude yapmış İstanbul da oturuyorsan Bakırköy’de var googlden araştır ismi şuan aklıma gelmiyo
Seymatt İkili test falan gibi testler gerekli değil ama detaylı ultrason bebekte problem varsa mesela kalbinde doğar doğmaz müdahale için yapılıyor. Kesinlikle yaptırın diğer tüm testler kalsın bunu yaptırın
WmonallissA Dilara1996 testlerde organlara bakılmıyor ki, önemli olan ayrıntılı ultrason zaten, bütün organları inceleniyor, bazılarına anne karnında müdahale edilebilir belki, bazısına da doğduktan hemen sonra operasyon gerekebilir, ben olsam atlamazdım.
Ozge20ulu Dilara1996 Erbil çakar Ümraniye de santral iş merkezinin 5. Katı. 0216 316 4343 ten randevu almıştım 😍🥰
Ozge20ulu Dilara1996 metronun hemen karşısı Umarım memnun kalırsın ben parasına göre çok beğendim bebeğimle falan konuşuyor insanın hoşuna gidiyor 😍😍esimide aldı iceriye
Buketkucuk Dilara1996 elbette şart. Gebelikte yapılması gereken en önemli tetkik hatta. Kesinlikle ihmal edilmemeli bence
pinar92_ Dilara1996 Sibel Açıkalın kliniğinde yeri instagramdan numarasını ve açık adresini bulabilirsiniz . Erbil Çakardan detaylı için randevu alacağım diye arayın yardımcı olurlar. Sırf bebeğim yüzünü gizleyip durduğu için 15-20 dakikaya yakın uğraşıp çok güzel renkli ultrason fotoğrafını verdi kontrolün en sonunda kesinlikle memnun kalırsınız🤗
Ozge20ulu aylinngly Erbil çakar Ümraniye de santral iş merkezinin 5. Katı. 0216 316 4343 ten randevu almıştım hastane değil özel klinik rica ederim