aybarsmomm Kızlar son adet tarihi ile ultrasondaki tarih arasında fark olan var mı? Varsa doktor hangisini baz alıyor acaba? Doğum tarihini neye göre ayarladı? Şimdiden teşekkür ederim… 🌼
ikincimucizemmmm aybarsmomm benim adetime göre 8+5 ultrasonda 8+0 ama doktorum adeti baz alalım ileriki zanlarda yakalar dedi
Cambardak aybarsmomm bu konuda bende başlık açtım kaç kere 😂😂 2 hafta önde gidiyor ama dr um adet tarihine göre alacagını söyledi bekleme taraftarı herhangi aksilik olmazsa , normal doğum da zaten bebek kendi gelecek 🙃
Zeynep12- Benim adet tarihime göre 1 hafta önde bebeğim ama ultrasonda 1 hafta geride doktor ultrasonu baz alıyor diye biliyorum
aybarsmomm ikincimucizemmmm ben son haftalardayım ama adet tarihinden önde bebeğim erken mi gelir diye düşünüyorum
bircivcivannesi ikincimucizemmmm evet benim de adet tarihime göre ultrasonda 4 gün eksik yazıyordu son kontrolümde iki tarih de tutuyordu ben de yeni öğrendim degisebildigini
aybarsmomm tinymom son haftalardayım bebeğim biraz önde gidiyor muayenede sormayı unuttum da teşekkür ediyorum
Ayazsmommy aybarsmomm benim son adet tarihim 18 Aralık 22sinde tutunmuş dedi ultrasona göre hesaplıyoruz
Mom726272 aybarsmomm son adete göre 6 haftalık ama ultrasona göre 5 haftalık son adetin ertesi günü ilişki olup olmadığı bilinmez ki hangisi tuttu hangisi tutmadı ben ultrasona göre sayıyorum 1 hafta sonra fark değişmezse son adet tarihini ona göre ayarlarım dedi benim doktorum
Esss58 Mom726272 merhaba bana da aynısını dedi 6 haftalığım ama ultrasonda 5 haftalık gözüktü yolksac da gözüktü ama endişeleniyorum.
GamzeAkdgn aybarsmomm benim son adet tarihime göre 5 haftalık ama kan tahliline göre 4 haftayı geçmiş oluyor hayatım
bsrkyrsln Benim de sat tarihime göre 11 haftalık, iki hafta önce doktor ultrasona göre 8+2 demişti sata göre 4 gün geriydi bugünde 10+3 zannettiğim hafta 11+0 çıktı satı yakaladım herhalde
aybarsmomm bsrkyrsln benim de satla aramda bir hafta var doktora sormayı unuttum yazayım dedim sağ olun
GamzeAkdgn aybarsmomm valla bende pek anlamadım o olayı ya bi kaç hafta geçsin sanirim idrak ederim diye düşünüyorum 🤨💜😢