Damla4622 15haftalık hamileyim ve daha önce pıhtılaşma yüzünden 2bebek kaybettim bebeğime her an bişey olmuş olacakmış korkusuyla yaşıyorum 1hafta sonra kontrolüm var ama çok stresliyim bişey olsa hissedebilirmiyim
Gulbeyazk Damla4622 ah kuzum benimde üç kaybın var ama benim ki servikal yetmezlik bebek hareketlerini hissedene kadar yapabilecegimiz bisey yok gibi ama ben stetoskop almayı düşünmüyor değilim hapşırsam korkuyorum o derece ama sabır ve duadan başka çaremiz yok Rabbim bi daha evlat acısı yasatmasin
Hsbsk Damla4622 benimde öyle ama hep dua ediyorum varsa olacağı olacak yoksa yok. Elimizden bisi gelmiyor ne yazık ki
_Ftma_ Damla4622 bende daha önce iki bebegimi kaybettim pihtilasma yüzünden simdi cok sükür 36 haftayi gördüm önce Allah sonra igne sayesinde ilk basta her kontrollde heycan korkudan ölüyordum ama sakin ol insallah birsey olmucak bu sefer bol bol dua et canim♥️
Damla4622 Gulbeyazk Amiiin okadar zor bi durum ki çok iyi anlıyorum steteskoplada dinlemeyi denedim ama henüz hiçbir şey duyamıyorum malesef bi an önce hareketlenme hissedebilsem zaman geçmiyor gece huzursuzum çoğu kez rüyalarıma giriyor çok korkuyorum rabbim sğlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım benim.
Gulbeyazk Damla4622 şuan 17+6 canım ufak ufak hareket hissediyorum şuan ama yinede hep tedirginlik iste
Damla4622 _Ftma_ Çok teşekkür ederim rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah böyle daha önce pıhtılaşma yüzünden bebeğıini kaybedip şimdi sağ sağlim kucağına alan arkadaşlarımı görünce hem çok mutlu oluyorum hem stresim bi parça olsun azalıyor Allah razı olsun 🤗❤️