Papatya_38 sevvalkaran19 Ben de 7 hafta mı girdim canım 2 gün sonra doktorum gel dedi bakalım kalp atışı için canım sende yerleşme kanaması oldu mu 6 haftalarında
co2041 sevvalkaran19 bugün doktora gittim 7+1 kalp atışını duyduk çok şükür inşallah siz de duyarsınız
Bahardali sevvalkaran19 evet sağlıklı ilerleyen gebeliklerde bu haftada duyulur. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ayazsmommy sevvalkaran19 bende 6.haftamda duymuştum ama çok seyrek atıyordu 7.haftamda tekrar gittim net duyuluyordu inşallah duyarsınız ama 8. Haftada bile duyulan var diye biliyorum 😊
Sita3434 Papatya_38 ben yaşadım canım ama birçok doktor yerleşme kanaması diye bir şeyi kabul etmiyor her türlü lekenin veya kanın önemli olduğunu düşünüyorlar tabi her leke her kanama düsük asla değil ama yine de risk bizzat yaşayan biri olarak söylüyorum
AngeL- sevvalkaran19 bizde 7. Haftamızdayız kalp atışımız var Allah a şükür ama gelişimi yavaşlamış 😔😭
rabisrabis AngeL- üzülme kendini de bebeğini de strese sokma canım. Güzel beslen bol su tuket her şey yoluna girer inşallah