Nisagul Hilallllalby ben ayscolletiondan aldım gayet uygun kaliteli miu gereksiz pahalı. Hatta forum reklamını yapmış bugün
Ozlem23 Hilallllalby ben banndu dan Alicam puset örtüsünü minder almiyacagim pusetin içinde yenidoğan minderi var ama içi için örtü alabilirim belki
icimdekikelebek egemommm puset minderi almak gerekli mi set mi aldınız sadece puset örtüsü mi aldınız acaba ?
egemommm icimdekikelebek ben set halinde aldım minder çarşaf örtü , acemiliğime geldi daha bebek eşyasına dair hiç birşey almadan o takımı almıştım, bence minder alınmasa da olur çünkü aldığım pusetin içinde yastık gibi yumuş birşey de var
Ozlem23 Nisagul pusetin içinde minder var bide ayrı minder alırsam çocuk içine sığmaz sanki bilemedim doğsun bakarız olmadı
Duygu4444 Ozlem23 benimde 2 aylık bebeğim var sizin gibi düşünüyordum ama mindersiz olmuyomuş bebek içine gömülüyo resmen gerekli
Ozlem23 Duygu4444 altı destekli bı minder var zaten bel kısmı destekli olan onun dışında bı minderden mi bahsediyosunuz yoksa onun gibi bı minderden mi
Duygu4444 Ozlem23 o minderler dışında özel puset minderi olması gerekiyor saydıklarınız benim pusetimde de vardı yeterli gelmedi