Kızlar selam 23 Aralıkta pamuk kızımı kucağıma aldım da geldim strestli bir hamilelik yaşadım bebeğim sürekli kilo alıyordu ondan ötürü 38+4de suni sanciyla doğuma karar verdik eşimle çünkü doktorum gününde sezeryan diyordu zorunlu olarak devlet tarafından bizde imza attık sorumluluk bize ait diye sabah 6da yatisim yapıldı ben o kadar enerjigim anlatamam 😂 bir gün öncesi parka gittik kuslari kedileri besledim bizde öyle derler doğumun kolay olurmuş bende ilk defa büyük dinledim gittin eve geldim çanta manta annem geldi sabah kalktim 4 ye kahvaltı falan hastaneye gittik serumu taktılar ben o kadar mutluyum ki açısı yok sancı yok yan odadaki kız ortalığı kaldırıyor ben pilates topunda bu arada evde de çok plates yaptım bunun çok etkisi var inanın evde yolunuz yoksa bile skuat yapın bol bol hastanede de yaptım ebem ılık suya gir dedi yarım saat Meryem Ana otu almıştım kimse inanmadı ailemden ama bence çok büyük etkisi var onu suya koydum duaları okudum o suda açıldıkça ben öyle bir açıldım ki ebeler bile şaşırdı 3 cm açıklık vardı yattığımda ,öğlen suyumu patlaticaklardi bana sancı geldikçe hareket gösterdiler onları yaptım tam duşa giricem yine suyum geldi direk doğuma aldılar çünkü kafası gelmiş 12:20de doğumhane ye girdim 12:38 de yavrumu kucağıma aldım ıkınma isteği geldikçe bagirmayin çenenizi göğsünüze koyun ikinin doktor bana eğitim mi aldın dedi korkmayın normal doğumdan hiç canım yanmadi kızım doğduğunda kuş gibi oldum bir rahatlama geldi inanılmaz bol bol hareket edin hamisler ve Meryem Ana otunu mutlaka alın 🤗 herkese kolay güzel doğumlar inşallah 🥰