Daniay Zeynep17- Oldukça özel ve hoş bir isim Çok severim Turgut Uyar ve Tomris Uyar’ı ne güzel düşünmüşsünüz 🥰
Blossom Zeynep17- Türkçe kökenli güzel bir isim. İnsanlara farklı gelebiliyor. Çünkü Kur’an’da geçiyor diye uydurdukları garip isimleri koymaya alıştılar.
Asyaayaz1 Çizgi flim karakter ismi gibi geldi bana siz beğendiyseniz saygı duyarız tabiki ama kararsızsanız daha hoş bir isim bulabilirsiniZ🌸
Merveclkbs Çok güzel bir isim bence😍Erkek bir arkadaşımın ismi de Tomris bayılıyorum.Tom diye sesleniyoruz ona hep
Zeynep17- Kızıma güçlü bir isim koymak istiyorum Tomris ismi hoşuma gidiyor farklı yonlere çekilen bir isim mi bilginiz var mi
Ytugcek Zeynep17- lisedeki tarih hocam kızına koymuştu, anlamı güzel ama tarih bilgisi olmayanların sürekli nerelisin sorusuna maruz kalacak çocuk..
dmrlesra Zeynep17- İskitlerden(sakalar)ilk kadın hükümdarı Alp er Tunga nın torunu bence güzel isim bizim de aklımızda☺️
annesininmelegi41 İsim kavgasından buralara kadar geldim bende 😂 en son Tomris isminde karar kıldık galiba bi avuç insanız Tomris ismini bilen beğenen ☺️