Ebruyavuz0 Kızlar bugün kontrole gittim 36+4 bebek yerleşmiş yerine sancım çıktı erken gelebilir dedi Dr aynı durumda olan var mı?Üstelik sezeryan günü aldık eşim askeri personel izni az oldugu için sezeryan istedik ama normal doğum pozisyonunda ve sancım başlamış 🥺
ysmusic Ebruyavuz0 benim de aynıydı cumartesi gunu 36+5 agrım ve kasılmam çıktı,çatı muayenesi etti doktor sonrasında çatı muayenesinden kaynaklı 1 gun hafif kanamam oldu(lekelenme gibi)),1 cm açıklık var dedi..Perşembe gidicem tekrar,stres bastı ama…
Nanelisekerr 37 e kadar doğumun olmazsa sezeryanla alabilirler eşinizde ona göre izin alıp gelsin. Ya da normal olacaksa ailenden birileri gelemez mi yanına
Ebruyavuz0 Nanelisekerr Eşim idlipte görevde 2 Mart sezeryan olacagına dair belge aldım hastaneden eşime attım orayla görüşecek ay sonunu bulur gelmesi ha deyince çıkarmıyorlar ordan inşallah yetişir 🥺
Ebruyavuz0 ysmusic Haftaya tekrar gel dedi bana da ben çatı muayenesi yaptırmadım eşimden dolayı sezeryan düşünüyoruz diye ama bebek yerleşmiş bile