Esra___ Yenianne34 Çin takvimi tuttu benim 😊 bi de ilk kesenin göründüğü ultrason fotosunda bebek sağdaysa erkek soldaysa kızmış o da tuttu daha neler neler var lahana karbonat ama ben yapmadım sağlıklı olsun da cinsiyet çok önemli değil
Tahinpekmezim Yenianne34 yuzuk testi , makas bicak, karbonat testi , tesbih testi. Rus cin, maya takvimi bende senin gibiyim 15 haftamdayim 😀
Deletedmom404 Yenianne34 canım bence en yüksek oran olan karnın şekli eğer sivri ve topacık duruyorsa erkek (benim öle 🤰🏻💙) daha yayvan duruyorsa kız bebek oluyo ben en kesin buna inanıyorum valla diğerleri kişiden kişiye değişir
Mutlulugum Bende Cin takvimi tuttu, Erkek Yaziyordu oglum oluyor insallah. Doktorlar kiz diye suphelendi 12 haftamda simdi 17 yiz ve kesin erkek. Sag sol tarafi bende dogru degil erkek sagda deniliyor benimki hep solda.💋😘
Tahinpekmezim Deletedmom404 15 haftadayim %80 kiz dedi ama net degil fakat sivri azcik karnim cikmadi bile 🤪
Tahinpekmezim Yenianne34 cok zor donemdesin inan bu donemdeki her anne senin gibi 😀 dusun ben 15 haftamdayim o yuzdeler beni oldurcek 😀
Deletedmom404 Tahinpekmezim daha erkenmiş canım o haftalarda gazdan karın bi küçük bi büyük duruyo 😂 5 aylık filan olunca anlaşılır şekli
Tugcike Ahh canım hiç bişeye inanma derim ben karbonat yaptın kız yuzuk kız cin kız rus kız hep kız cıktı zateb ben hamile olduğundan beri ekşi iyordum herkes bana kız annesi dedi ruyalarımda bile kız gördüm ama kesin olarak erkek dedi doktor o yuzden inanma 😊 bizi şaşirtiyo bu şapşikler ve heycanını anlıyorum insan ne olucak ne alsam diye kafayı ıyor ama hayırlısı dile allahtan 😘
Edayekta Benim ikinci gebegim yinede mwrak ediyorduk cin takvimi yuzuk testi yediklerimden falan hep kiz cikti ama sonuc erkekmis yani pek tutmadi bizimki
Edayekta Aytiw benimkiini 16 .haftaya kadar goremediler hatta sakliyor falan diye kiz dediler ama.sonra erkek oldugu anlasildi hadi bakalim sizinki gonlunuzden ne geciyorsa o olsun
Aytiw Edayekta ben erkek olmasini cok isdiyorum ama cin takvimide rus takvimide kiz dedi ultrasondada kiza benzediyini soyledi
Edayekta Aytiw himmm neyse artik ikinciye uvunvuye kiamet canim benim 5 yasinda bi oglum var kizim.olmasini.cok istedim bu da erkek ne yapalim Rabbimin bize hediyesi 😊😊