_hira_ Muratnannesi benim 2 Li test 1:196 çıktı . Doktor dörtlü istedi . Dörtlü yaptırdım şükür temiz çıktı 🙏🏻
Muratnannesi Ebru-001 33 yaşındayım ikilide 564 de 1 risk çıktı benim ama en altta 10000 de 1 risk yazıyor. Hemşire olmama rağmen delirdim resmen bütün bilgilerim sıfırlandı hemen peritanoloji ye gitip tedaylı yaptırdım hiçbirşey ypk dedi ama içim içimi yiyor
Ebru-001 Muratnannesi düşük tehkikesi var diye yaptırmadım canım diğerine de maddiyat sıkıntıydı yaptıramadık inşallah sıkıntı yoktur bebeğimde
_hira_ Muratnannesi benimde yaşım 35 . Yaştan ötürü risk oranı fazla çıkıyormuş . Ense ve burun ölçümünde sıkıntı yoksa zaten bebekte bir sıkıntı çıkmıyor . İçinizi ferah tutun . Bu testler yüzünden sinir stres sıkıntı ile geçiyoruz hamilelikleri maalesef 🙈
MKrasnic _hira_ merak ettiğim bir şey var , detaylı ultrasonda da ense ve burunla ilgili bir sıkıntı olsa görünür değil mi ? İlle 12. Haftada mı bakılan önemlidir acaba.
_hira_ MKrasnic detaylı ultrasonda bebeğin tüm organlarına tüm uzunlarına bakılıyor . Herşey detaylıda gözüküyor zaten