edasaribek merhaba arkadaslar 5subatta aminyosentez vermiştim on sonuclarim temiz cikti boyle olup 2. sonucu kotu cikan varmi yoksa rahat bir ohhhh cekebilirmiyim
Muratnannesi edasaribek edasaribek amniosentezi neden yaptırdınız hangi sonuç riskli çıktı? Amniosentez sonucı %100 doğru sonuç verir 3lü 4 lü test yaptırmana gerek yok artık detaylı usg yaptırırsın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
edasaribek Muratnannesi 2li 3lu taramam temiz cikti detaylida ense kalinligi cikti on raporum temiz geldi ama 2. rapor varmis onu bekliyoruz o ne anlama geliyor bilmiyorum
Gunesvebusra Muratnannesi merhaba detaylıda bizimde ense kalınlığı biraz yüksek çıkmıştı ama ikili testim falan temizdi diğer organlarda sağlıklıydı yaptırmadık ama aklımda da kaldı 😔
Eceee7 edasaribek zor bir süreç ama erken sonuc 5 gunde gelmisfi bizim doktor arayip %99 dedi kesin inşallah beklemeden sonra kesinde ayni geldi cok şükür bence rahatlyabilirsinz😊
edasaribek Eceee7 tesekkur ederim cevabiniz icin😍🙈🙈 allah evlatlarımıza saglik versin kimseyi evladiyla sınamasın
Eceee7 edasaribek amin hep dualarım.o yönde amnio sentezi yaşayınca daha bi duyarlı ve hassas oluyorsunuz .biraz panik geciyr benim gebelik doktora gidip 2 3 kez kalbini dinledim gecen 😊 Allahim meleklerimizi bagislasin