EsraOzar Merhabalar hanimlar Ilk gebeligim, 15 haftalik. Ama hic karnim cikamamis normal kilosunda biri olarak insan tedirgin oluyo. Kendimi hic hamile gibi hissetmemem normali?
anne091 EsraOzar çok normal ben ilk hamileligimde hiç göbeğim yoktu 30 haftadan sonra çıktı benim göbeğim 😂 Ama şu an 2.ciye hamileyim 17 hafta 5 6 aylık hamile gibi göbeğim 🙄
Sermec27 EsraOzar cok normal özellikle ilk gebelikse ben ilk oğlumda 46 kılo ile hamıle kalmıştım 18 lerden sonra karnım cıkmıştı 17+4 lerde hissetmiştim şimdi ikinci oğluma hamileyim 15 ten beri karnım belli olmaya başladı ve 15 ten beri cok minik hissetmemeye başladım 20+5 olduk su an daha net hissediyorum normal yani merak etmeyin özellikle ilk gebelikse 🥰
Asyaayaz1 Kontrolleriniz normalsa tedirgin olmayın herkesin bünyesi farklı ve ilk gebelikte karın hemen çıkmıyor cnm bünye meselesi bir anda çıkar göbişin🌸
Sermec27 anne091 ilk bebeğini kac haftalık hissetmiştin peki bir de zayıf hamile kalınca daha net hissediyorsun
anne091 Sermec27 ilk 21+3 haftalikti hissettim birde kız bebegimdi Bu bebeğim erkek hiç 1 kere bile hissetmedim
Sermec27 anne091 ben ilk oğlumu da erken hissetmiştim muhtemelen 1 2 haftaya hissedersiniz inşallah 🤲
Serendipity EsraOzar ilk hamilelikte cok normal kisiden kisiye degisiyor. 24.haftamda izne ayrilirken bile kendi pantolonlarimi giyiyordum herkes hamile degilsin saka heralde diyordu :) 24.haftadan sonra yavas yavas cikti hala daha 8 aylik degil 5 aylik kadar karnim var bebegin gelisiminde sorun olmadikca cok normal herkesin farkli olmasi endise etmeyin hic 24ten sonra cikar elbet 🌸
SedaCeki EsraOzar 16 haftaligim ne göbek ne belirti dr. Kontrolünde kızımı kıpır kıpır gormesem ben bile hamile olduguma inanmam🤣
Miskokulum35 EsraOzar 6.aydayız benimde karnım yok normal yani iç karnın büyükse çok çıkmıyor zaten karın