Nnjwkwkl Kızlar 29 hafta gebeyim üç gündur daha sakin hareket ediyor kontrol vardı sağlık ocağında kalp atışı falanda iyi ama.tedrgin oldum daha sert ataradi iki üç gündür.daha sakın atıyor 10 dan fazla ama ne bilim sizde nasıl durumlar
AyseDemir Nnjwkwkl Günü gününü tutmuyor ya bi gün hareketli olsa bigün cok sakin geciyor bende 29 haftalik gebeyim endise edeceginiz birsey yook onemli olan gunluk hareket etmesi
Ayazzzzzz Nnjwkwkl evet bazı gunler daha sert, bazi günler daha sakin)) keyflerine göre takiliyorlar işte))
_Mother_ Nnjwkwkl canım aynı haftadayız bazen benim kızım da çok hareketli öyle tekme vuruyor ki kıyafetten bile belli oluyor karnım sağa sola gidip geliyor bazende çok durgun sakin oluyor sanırım uyuyorlar o zaman da çünkü anne karnında bebekler 18 ve 22 saate kadar uyuyabiliyormuş
Aylinada35 Nnjwkwkl 26 27 28 asla uyutmadi bile 29 a girdim biraz düzene girdi şimdi az atiyor böyle geçen haftalar kadar kıpır kıpır değil
_Mother_ Nnjwkwkl aynen uyuduğumuz zaman içerisinde bulunduğu su daha durgun olduğu için daha hareketli oluyorlar canım stres yapma hareketlerini kontrol et arada bir anormallik fark eder isen zaten doktorun ile iletişime geçersin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤗 🤗
Ayazzzzzz Nnjwkwkl ben de 30 haftaləğım. Ve hafif bir ağrı hissediyorum son 2 gündür. Bide bebeyim haraket ederken su gibi pik pik ses duyuyorum😬
Ftmklbk Nnjwkwkl pozisyon değiştirdiğinde hareket şiddetinde değişme olabilir. Bazen de anne yorulduğu zaman bebek de kendini çekebiliyormuş, o da dinleniyor galiba 😂😂